пятница, 9 сентября 2016 г.

Інклюзивна освіта: "за" та "проти"?


                   Шановні студенти та гості блога!
Велике прохання залишити Ваші думки з цього питання.
Буду вдячна, якщо ви поділитися своїм досвідом інклюзивної освіти у ДНЗ.

Результат пошуку зображень за запитом "фото інклюзивної освіти"

11 комментариев:

  1. Я "за" інклюзивну освіту,на мою думку,діти з особливими потребами повинні спілкуватися ,навчатись(але для цього потрібно створити спеціальні умови)разом!таким дітям це необхідно...

    ОтветитьУдалить
  2. Я "за" інклюзивну освіту.Я вважаю,що створення та розвиток умов для отримання якісної освіти дітям з особливими потребами-є одним з основних завдань.

    ОтветитьУдалить
  3. Я також підтримую ідею про інклюзивну освіту. В наш час, нажаль, дуже багато дітей народжуються з фізичними та психічними вадами, і тому важливо створити для них відповідне розвивальне середовище та не обмежувати у спілкуванні з однолітками.

    ОтветитьУдалить
  4. Я "ЗА" інклюзивну освіту .Оскільки на сьогоднішній день таких дітей безліч,вони також мають право на якісну і доступну освіту.Я вважаю, що потрібно докладати більше зусиль щоб діти з особливими потребами мали можливість спілкуватись і навчатись з іншими дітьми ,щоб вони могли відчувати себе потрібними громаді.Серед них можуть бути також талановиті та здібні учні.

    ОтветитьУдалить
  5. Я «За» інклюзивну освіту.Оскiльки довгі роки в нашiй системi освіти чітко поділяли дітей на звичайних та дiтей з певними вадами здоров`я, які практично не мали можливості здобути освіту і реалізувати свої можливості, їх не брали до установ, де навчаються здорові діти. Діти з особливостями розвитку повинні мати рівні можливості з іншими дітьми . Не можна подiляти дiтей на здорових та нi,потрiбно вибирати методи ,якi допоможуть всiм дiтям бути однаково розвинутими не зважаючи нi на що.

    ОтветитьУдалить
  6. На мою думку, інклюзивна освіта дуже потрібна у такий час. Тому-що дуже багато людей з вадами. І діти яки мають такі вади, повинні зрозуміти що вони такі самі, як і всі дітки, але трішки особливі.Але так само не повинні загострювати на цьому увага, що вони мають право на якісну освіту і можливість відчути себе потрібними людьми. Тому Я За Інклюзивну Освіту.

    ОтветитьУдалить
  7. Я також підтримую ідею інклюзивної освіти, оскільки кожна дитина , незалежно від стану здоров'я , наявності фізичної чи інтелектуальноївади, має право на одержання освіти , якість якої не відрізняється від якості освіти здорових дітей . Усі діти повинні навчатися разом , незалежно від їхніх проблем , вад і відмінностей.

    ОтветитьУдалить
  8. Я за інклюзивну освіту .На сьогоднішній день таких дітей багато,вони також мають право на якісну освіту можливість спілкуватись і навчатись з іншими дітьми ,щоб вони могли відчувати себе потрібними людьми.

    ОтветитьУдалить
  9. Я «За» інклюзивну освіту.Тому що в основу інклюзивної освіти покладена ідеологія, яка виключає будь-яку дискримінацію дітей, яка забезпечує однакове ставлення до всіх людей, але створює спеціальні умови для дітей з особливими потребами.Освіта дітей з особливостями психофізичного розвитку є однією із найважливіших завдань для країни. Це необхідна створення дійсно інклюзивного середовища, де кожен зможе відчувати затребуваність свого існування.

    ОтветитьУдалить
  10. Я "за" інклюзивну освіту!В нашій країні ця тема є дуже актуальною,я вважаю,що всі діти потребують уваги,індивідуального підходу,можливості бути повноцінними та мати рівні можливості з іншими дітьми.

    ОтветитьУдалить
  11. Я за інклюзивну освіту, тому що відображає одну з головних демократичних ідей – усі діти є цінними й активними членами суспільства. Навчання в інклюзивних навчальних закладах є корисним як для дітей з особливими освітніми потребами, так і для дітей з типовим рівнем розвитку, членів родин та суспільства в цілому.

    ОтветитьУдалить